fbpx

Danzbanderz

Danzbanderz

Danzbanderz, vars signum är att omvandla moderna radiohits till svängiga dansbandsversioner, har tagit Sverige med storm. 

Med sin unika stil och energi har Danzbanderz samlat ihop över 20 miljoner streams och blivit en favorit hos musikälskare i alla åldrar – från ungdomar till pensionärer.  

Hösten 2023 gjorde Danzbandez premiär i Bingolotto och mottog sin första Guldskiva för den gripande versionen av Victor Leksells hitlåt “Tystnar i luren”. Detta var en milstolpe som bekräftade Danzbanderz talang och popularitet på den svenska musikscenen. Samma år gästade Danzbanderz Musikhjälpen i Växjö och torget kokade under spelningen!  

Linus Lindholm är den musikaliska hjärnan bakom Danzbanderz, som han startade upp som en kul grej vid sidan om sitt vanliga jobb som mäklare. Lindholm har tidigare erfarenhet av dansbandsmusik, då han redan som tonåring startade sin dansbandskarriär i Jontez för att sedan bli sångare i Mats Bergmans. Men efter att ha funderat ett tag valde Linus att bli mäklare och få ett lite lugnare hemmaliv men insåg han att han saknade musiken och startade därför upp Danzbanderz-projektet. Sedan dess har det bara gått uppåt för Lindholm och hans musik. 

Med varje framträdande och varje låt fortsätter Danzbanderz att charma och underhålla sin publik runtom i landet.  

Vi hälsar Linus och Danzbanderz välkomna till Classic Kalaset!

DAG

Måndag 29 juli

Speltid

Presenteras senare